tot 1 meter

Weergave:
 


Bezig met laden...
Kleine kunstkerstboom Victoria
Kleine kunstkerstboom Victoria van 40 cm hoog
4,75 incl. btw
74,00 incl. btw
99,00 incl. btw

Mooie volle kleine kunstkerstboompjes voor op tafel
 
Kleine kerstbomen horen bij kerst. Ze maken uw sfeervolle decoratie helemaal af. Eenvoudig en voeral neer te zetten en geeft uitzonderlijk veel uitstraling. Zeker als u kiest voor een van de mooi gedecoreerde modellen. De diverse kleine kerstbomen zijn bij Kerstboom Outlet verkrijgbaar in meerdere maten en uitvoeringen, zodat er vast ook een is die aan uw wensen voldoet.
 
 
Precies zoals u wilt
 
De kleine kerstbomen Vancouver en Victoria zijn niet gedecoreerd. Ze zijn voorzien van volle ronde takken en kunnen zowel binnen, als buiten gebruikt worden. Daarnaast hebben we enkele kleinekerstbomen met verlichting en decoratie in het assortiment opgenomen. De bomen zien er schitterend uit en zijn voorzien van warme mini-leds en/of stijlvolle decoratie.
 
 
Kleine kunstkerstboom aanschaffen
 
Wilt u een mooie kleine kerstboom bestellen? Een kleine of een grote boom? Wij hebben alle modellen scherp geprijsd. Bestellen kan gemakkelijk en snel online bij Kunstkerstboom Outlet. Betalingen verlopen via betrouwbare kanalen en de levering geschiedt zo spoedig mogelijk.