Giant trees

Grote Kunstkerstbomen.


Kunstkerstbomen zijn er in verschillende maten en materialen. Voor bomen tot maximaal 25 meter wordt meestal gebruik gemaakt van takken met standaard PVC-uitvoeringen of takken van gegoten PE-materiaal en zijn opgebouwd uit ringen.

Standaard PVC-uitvoeringen verwijzen naar kunstkerstbomen gemaakt van polyvinylchloride (PVC), een type plastic dat veel wordt gebruikt in de productie van kunstmatige kerstbomen. Deze bomen hebben meestal een metalen frame dat bedekt is met PVC-takken die lijken op de naalden van een echte kerstboom. PVC-bomen zijn over het algemeen betaalbaar, gemakkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur.

Takken van gegoten PE-materiaal en opgebouwd uit ringen verwijst naar kunstkerstbomen waarbij de takken zijn gemaakt van gegoten polyethyleen (PE), een ander type kunststof. Bij deze bomen worden de takken gemaakt door het gieten van PE-materiaal in mallen. Dit geeft de takken een realistischere uitstraling en structuur, vergelijkbaar met echte dennennaalden. Deze bomen kerstbomen worden opgebouwd uit metalen ringen tot de gewenste kerstboom hoogte.

Beide soorten kunstkerstbomen hebben hun eigen voordelen en esthetiek. Het is belangrijk om de specifieke kenmerken en kwaliteit van de kunstkerstboom te controleren voordat je er een aanschaft, zodat je een boom vindt die aan jouw voorkeuren en behoeften voldoet.

Giant-trees


Weergave:

Grote kunstkerstbomen kunnen worden geleverd met verlichting en/of decoratie en verlichting. Deze bomen hebben al lichten bevestigd aan de takken, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het decoreren. De verlichting kan voorgeïnstalleerd zijn met LED-lampjes, die energiezuinig zijn en een lange levensduur hebben.

Daarnaast kunnen kunstkerstbomen volledig gedecoreerd geleverd worden. Deze bomen worden geleverd met ornamenten, slingers, linten, verlichting en andere decoratieve elementen die op de boom zijn aangebracht. Dit kan handig zijn als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om een feestelijke sfeer te creëren.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies