Plafond decoratie

Weergave:

Plafond kunstkerstboom
 
Onze Plafond kunstkerstboom is zeer geschikt voor mensen met een kleine behuizing.
Door de geringe hoogte vna de kerstboom is deze ideaal aan elk plafong.
Hierdoor is deze Kunstkerstboom ook zeer geschikt voor de horeca, voorzen van brandcertificaat en en geringe hoogte overal toepasbaar.
 
Specificatie van de plafond kunstkerstboom:
 
  • eenvoudig op te hangen door het aanwezige ophangoog
  • leverbaar in meerdere afmetingen, tot rond 250 cm
  • geringe hoogte
  • inclusief brandcertificaat (geeschikt voor elke openbare ruimte)
  • uit voorraad leverbaar
 
Kunstkerstboom met sneeuw bedekt
 
Wilt u zich het liefst de hele kerstperiode in een sneeuwlandschap wanen? Kies dan voor een kunstkerstboom met sneeuw uit het ruime assortiment besneeuwde kerstbomen. Deze bomen zijn niet voorzien van de standaard groene kleur, maar hebben een witte laag. Hierdoor lijkt het of de kerstboom rechtstreeks uit een winters landschap vandaan is gehaald.
 
 
Kerstboom naar wens
 
Besneeuwde kerstbomen worden geleverd in verschillende maten en uitvoeringen. Kerstboom Mala is een volle kunstkerstboom met sneeuw die haar takken, net als model Olivia, scharnierend vast aan de boom heeft zitten. Boom Alpine heeft een kenmerkende driehoekige vorm en is voorzien van een houten voet. Last but not least zijn de omgekeerde kerstbomen met sneeuw. Een kunstkerstboom met sneeuw die niet op een voet, maar aan het plafond geplaatst kan worden. Eigenzinnig en ruimtebesparend.
 
 
Kunstkerstboom met sneeuw, verlichting en ballen
 
Wanneer u bij Kunstkerstboom Outlet een kunstkerstboom met sneeuw bestelt, bent u verzekerd van een kwaliteitsboom met brandvertragende werking. Veilig bestellen, veilig in gebruik. Wenst u er ook verlichting, kerstballen of andere kerstdecoratie bij? Bestel deze dan direct mee.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.