Apollo

Verrijk je kerstdecoratie met de betoverende "Apollo" Kerstguirlande, verkrijgbaar in lengtes van 2.7 en 5.4 meter. Met drie beschikbare doorsnedes van 17, 25 en 30 cm, biedt deze guirlande eindeloze mogelijkheden om je ruimte te transformeren in een ware kerstambiance.

De "Apollo" Kerstguirlande is een symfonie van elegantie en vakmanschap. Met een keuze uit verschillende lengtes en doorsnedes kun je deze guirlande aanpassen aan jouw specifieke decoratiebehoeften, of het nu gaat om een sierlijke tafelschikking, een knusse open haardmantel of een majestueuze trapleuning.

Dankzij de beschikbare doorsnedes van 17, 25 en 30 cm kun je jouw creatieve visie tot leven brengen. Kies voor de subtielere 17 cm voor een delicate uitstraling, of ga voor de grotere maten van 25 of 30 cm voor een indrukwekkend statement in elke ruimte.

De "Apollo" Kerstguirlande is doordrenkt met realisme en vakmanschap. Met zorgvuldig geconstrueerde takken en details, lijkt de guirlande op een handgemaakt meesterwerk van de natuur zelf. De fijn gedrapeerde dennentakken creëren een weelderige en volle look die direct doet denken aan een idyllisch winters landschap.

Voeg een vleugje tijdloze schoonheid toe aan je kerstdecoratie met de "Apollo" Kerstguirlande. Beschikbaar in meerdere lengtes en doorsnedes, is deze guirlande perfect om je persoonlijke stempel op je vakantie-inrichting te drukken. Kies jouw favoriete combinatie en laat de magie van Kerstmis tot leven komen in je huis.Weergave:
 


Bezig met laden...
12,50 incl. btw
17,65 incl. btw
20,25 incl. btw