Upside down

Weergave:

Omgekeerde of hangende Kunstkerstboom
 
Een heel andere trend is de omgekeerde kerstboom. Door het oog aan de bovenzijde van de plafond kunstkerstboom eenvoudig te monteren. De takken van de boom zijn scharnierend gemonteerd, zodat u niet de takken niet hoeft in te haken. Er zijn verschillende hoogtes verkrijgbaar. Maar als u een omgekeerde kunstkerstboom wenst, welke u op de grond wilt plaatsen, is dit geen probleem, u heeft namelijk de mogelijkheid bij de bestelling aan te geven dat u er een voet bij wenst.
 
Plafond Kerstboom naar wens
 
Omgekeerde kerstbomen worden geleverd in verschillende maten en uitvoeringen. Wij leveren deze met of zonder standaard en tegenwoordig ook als wandmodel voorzien van een ophangoog.
 
Omgekeerde Kunstkerstboom met sneeuw, verlichting en ballen
 
Wanneer u bij Kunstkerstboom Outlet een omgekeerde kunstkerstboom met sneeuw zou willen bestellen, dan kan dat ook. Maar dan moet u contact met ons op nemen. Bij aanschaf van een omgekeerde kerstboom bent u verzekerd van een kwaliteitsboom met brandvertragende werking. Veilig bestellen, veilig in gebruik. Wenst u er ook verlichting, kerstballen of andere kerstdecoratie bij? Bestel deze dan direct mee


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.