tot 3 meter

Weergave:

Kunstkerstbomen.
'
Als u van plan bent een kunstkerstboom te kopen dan bent u bij ons op het juiste adres.
Kunstkerstbomen verschillende uitvoeringen. Bij de goedkopere kunstkerstbomen zal de uitvoering over het algemeen uit pvc materialen zijn. Het betreft dan altijd meerdere kleuren pvc om een natuurlijke uitstraling aan de takken te geven.
Bij een combinatie van gegoten PE takken (lijken op de echte takken van een natuurlijke kerstboom) en van binnen opgevuld met pvc takken zult u een kunstkerstboom aantreffen welke het meest op een echte kerstboom van het land lijkt.
 
De verschillende types kunstbomen worden per type speciek besproken met een duidelijke specificatie, zodat u precies kunt lezen wat voor een soort kunstkerstboom u koopt.
 
 
Type kunstkerstbomen:
 
  • alleen pvc takken
  • een combinatie van pvc en pe takken
  • alleen pe takken
  • alleen fiber takken
  • een combinatie van fiber, pe en pvc takken
  • een combinatie van fiber en pvc takken
 
vergeet niet, dat al onze kunstkerstbomen tot 2,7 meter zijn voorzien van scharnierende takken. Dit houdt in dat de takken met een scharnier naar beneden zijn te vouwen, zodat de kerstboom eenvoudig en snel op te zetten is. Een ander voordeel is dat u geen takken kwijt kunt raken.
Alle bomen worden geleverd met een stabiele kunststof of stalen voet.
 
Kunstkerstboom, verlichting en ballen
 
Wanneer u bij Kunstkerstboom Outlet een kunstkerstboom bestelt, bent u verzekerd van een kwaliteitsboom met brandvertragende werking. Veilig bestellen, veilig in gebruik. Wenst u er ook verlichting, kerstballen of andere kerstdecoratie bij? Bestel deze dan direct mee.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.